CZECH REPUBLIC | ROMANIA | UKRAINE | MOLDOVA | POLAND
Buy tickets online
cross
  • Adults Over 12 y.o.
  • Childs From 2 to 12 y.o.
  • Infants Without seat

NEW! Biletele RETUR la GAL TRANS sunt cu REDUCERE

Date of publication: 26.09.2022

Știm cât de plăcut e să călătorești când cumperi biletele tur-retur cu o reducere. GAL Trans îți oferă această plăcere la fiecare călătorie tur-retur!

 

Cauți bilete la autocar tur-retur?

România, Ucraina sau Rusia? Bilete tur-retur la autocar - Cea mai bună opțiune este GAL Trans! De ce? Pentru că îți oferim REDUCERE la procurarea acestora. Pe lângă acest lucru plăcut, vei dispune de cea mai confortabilă călătorie datorită autocarelor noi dotate cu Wi-fi, Usb și prize.

Când planifici o călătorie cu autocarul?

GAL Trans are CURSE ZILNICE. GAL Trans vă oferă plecări zilnice în zeci de orașe, acum și cu reducere pentru biletele procurate tur-retur. Alege destinația ta și nu ezita să rezervi bilete tur-retur, astfel profitând de o reducere semnificativă! Orice călătorie va prinde culoare alături de echipa profesionistă GAL Trans! Pe lângă prețul redus, mai punem la dispoziția dumneavoastră cele mai confortabile autocare care vă vor transporta rapid și sigur către punctul destinat.

De ce să ei bilet RETUR?

Confort și REDUCERE. Fiecare călătorie merită organizată până la cele mai mici detalii, astfel contează mult momentul de reîntoarcere acasă! Tocmai de aceea, grăbește-te să faci rost de bilete tur-retur la GAL Trans pentru că numai la noi dispui de o reducere plăcută! Optăm pentru confort maxim oferit în timpul călătoriilor pentru că ne pasă de pasagerii noștri! Rezervă aici www.galtrans.md 

Rezervările pe aplicație - beneficiază de BONUSURI speciale.

Călătorește la cele mai înalte standarde la prețuri accesibile. Suntem alături de voi pentru a vă presta servicii de calitate și pentru a vă asigura deplasări unice, acum și mai ușor prin aplicația noastră pe care o găsiți aici:

IOS

ANDROID

Asigurați-vă o călătorie plăcută și economă, rezervând bilete din timp la autocar cu GAL Trans! 

Tags: GAL Trans, bilete tur retur, România, Ucraina, Rusia, reducere, bonusuri, aplicatia
Views: 1427