Bilete online
cu GAL Trans
cross
  • Adulți Peste 12 ani
  • Copii De la 2 pînă la 12 ani
  • Copii pînă la 2 ani Fără loc

Curse zilnice cu autocarul Ucraina - România / ...

2023 14 Martie
  GAL Trans realizează curse zilnice cu autocarul în mai multe destinații din Ucraina.Cursele România-Ucraina și Moldova-Ucraina ajung în Kiev, Odessa, Lvov, Trusvkovets dar și alte destinații din Ucraina. Ai atât de multe motive pentru care să alegi GAL Trans! Uite câteva: 

Vederi: 27
Mai mult

Alege GAL Trans pentru confort, siguranță și pr...

2023 10 Martie
 Alege GAL Trans pentru confort, siguranță și profesionalism! Dacă îți dorești o călătorie plăcută, noi ți-o oferim!Autocare moderne și confortabile, echipate cu toate facilitățile necesare pentru o călătorie lină.

Vederi: 50
Mai mult

Cumpără bilete de călătorie online cu GAL Trans...

2023 8 Martie
  Să cumperi biletul de călătorie cu autocarul nu a fost niciodată mai ușor!În 2 timpi și 3 clickuri, ești gata de călătoria ta cu GAL Trans. Pentru comoditatea maximă a pasagerilor, punem la dispoziție 2 modalități de achiziție online a biletelor!

Vederi: 45
Mai mult

Cum să îți faci călătoria cu GAL Trans cât mai ...

2023 2 Februarie
Confortul și siguranța pasagerilor noștri pe parcursul călătoriei cu GAL Trans sunt prioritare pentru noi! Astfel, punem la dispoziție autocare moderne, echipate cu prize, scaune confortabile, wi-fi și spațiu mare pentru depozitarea bagajelor, iar curățenia în autocare este mereu la ordinea zilei!
Tags: autocare, confort, bilete
Vederi: 145
Mai mult

Călătorind cu autocarul - contribui la protecți...

2022 27 Decembrie
 Parcul de autocare GAL Trans a devenit mai ecologic în ultimii ani, fiind reprezentat în proporție 95% de autocare cu motoare EURO 6. Ultimele rapoarte și studii arată faptul că din 1990 până în prezent emisiile de noxe ale autobuzelor și autocarelor au fost reduse cu până la 93%.Folosirea transportului în comun (în special a curselor cu autobuzul) rămâne a fi principala metodă de deplasare pentru multe persoane, în majoritatea statelor europene acesta fiind în dezvoltare.
Tags: curse cu autocarul, bilete online, protectia mediului
Vederi: 205
Mai mult