Bilete online
cu GAL Trans
cross
  • Adulți Peste 12 ani
  • Copii De la 2 pînă la 12 ani
  • Copii pînă la 2 ani Fără loc

Istoria GAL trans (Galiz-SV SRL) incepe in anul 1992, atunci cind dispunea de 3 autocare sovietice si efectua o singura cursa regulata nationala. In prezent, datorita politicilor companiei, scopul principal fiind clientul multumit, am creat o retea mare de rute regulate, care sunt efectuate cu unitati de transport contemporane si sigure. Parcul nostru propriu este constituit din 46 unitati de transport, care corespund standardelor europene de calitate si confort. O asemenea crestere se datoreaza, in mare parte, clientilor nostri fideli, care ne-au ajutat sa luam decizii corecte la introducerea noilor curse, astfel incit necesitatile social-economice a acestora sa fie satisfacute.

In prezent, GAL TRANS este unul dintre cei mai mari operatori de transport de pe piata, cu un colectiv profesionist si devotat, pregatit pentru orice provocare. Suntem mindri pentru ceea ce facem si pentru clientii care folosesc serviciile GAL TRANS.

Abordarea individuala a clientilor si tendinta de a gasi cea mai buna solutie pentru fiecare reprezinta prioritatea noastra. Aceasta inseamna ca suntem in stare sa iti indeplinim dorintele indiferent de circumstante.

 

CONTEAZA CU CINE CALATORESTI!