ЧЕХІЯ | РУМУНІЯ | УКРАЇНА | МОЛДОВА | ПОЛЬЩА
Купуйте квитки онлайн
cross
  • Дорослі Старше 12 років
  • Діти Від 2 до 12 років
  • Діти до 2-х років Без місця

Avantajele călătoriei cu autocarul

Дата публікації: 28.03.2023

 

 

Pentru a ajunge la destinația dorită, avem din fericire mai multe opțiuni de transport din care putem alege: cu autocarul, cu mașina personală, avionul, trenul sau alte modalități de car sharing. Toate vin la pachet cu o serie de beneficii, iar tu poți alege cea mai potrivită opțiune pentru tine.

 

 

Uite câteva avantaje pentru care vei dori să călătorești cu autocarele GAL Trans:

 

  1. Confortul - autocarele noastre sunt echipate cu toate facilitățile necesare pentru confortul pasagerilor pe parcursul călătoriei, fie că vorbim despre cursele de distanțe scurte sau lungi. Scaune confortabile și spațioase, prize, wi-fi, spațiu mare pentru depozitarea bagajelor iar mai nou - am început să integrăm și tabletă interactivă pentru fiecare pasager în unele autocare.
  2. Siguranța - un studiu recent a demonstrat că autocarele reprezintă cel mai sigur mijloc de transport rutier, având același indice de siguranță cu cel al trenurilor (deși folosesc infrastructura rutieră).
  3. Nu taxăm în plus pentru bagaje - spre deosebire de călătoriile cu avionul, cele cu autocarul îți permit să ai mai multe bagaje cu tine. 
  4. Econom și avantajos - uită de taxe de drumuri, asigurări, viniete și alte cheltuieli. Călătorind cu autocarul economisești și te relaxezi pe parcursul călătoriei.
  5. E ușor! - pentru că avem grijă de confortul pasagerilor noștri de la început până la destinație - să cumperi un bilet cu GAL Trans este simplu, ușor, rapid și securizat. O poți face direct pe site sau în aplicația GAL Trans - disponibilă pe Google Play și App Store.

 

Ia-ți acum biletul și ne vedem la autocar!