CEHIA | ROMÂNIA | UCRAINA | MOLDOVA | POLONIA
Cumpără bilete online
cross
  • Adulți Peste 12 ani
  • Copii De la 2 pînă la 12 ani
  • Copii pînă la 2 ani Fără loc

Curse zilnice Chisinau - Odessa - Chisinau

Publicat: 15.11.2022

Călătorie de afaceri sau o simplă vizită la Odessa - mereu va fi o bucurie dacă alegi să mergi în confort și siguranță cu compania GAL Trans. Nu mai este un secret că toți pasagerii adoră să călătorească cu noi!

 

Tocmai te gândești să mergi la Odessa?

Ei bine, să știi că ai ajuns unde trebuie! Dacă planifici să vizitezi Perla Mării Negre - Odessa, un oraș care te va cuceri prin căldura sa mediteraniană și spiritul ei mereu tânăr, alege să mergi cu GAL Trans! Poate te întrebi de ce să alegi anume GAL Trans – pentru că pentru noi chiar contează să ai un timp plăcut și în condiții de siguranță până ajungi la destinație.

Curse zilnice către Odessa la un click distanță.

Astăzi este mai ușor ca niciodată să ajungi la Odessa în doar câteva ore.

GAL Trans îți pune la dispoziție rute zilnice, la ore diferite, astfel încât să poți reuși indiferent de programul tău! Înțelegem cât important este să reușești să respecți planul de muncă, așa că avem un grafic adaptat necesităților tale. Tot ce trebuie să faci e să alegi ora potrivită, să rezervi biletul, acum o poți face și online prin aplicația noastră, și привіт Одеса!

Călătorește fără nervi alături de GAL Trans!

GAL Trans îți oferă tot de ce ai nevoie pentru o călătorie plăcută.

Ținem la fiecare client și știm cât de mult contează confortul în timpul unei călătoriei.

Pe tot parcursul drumului ai la dispoziție Wi-Fi, prize și USB-uri portabile. Alege să mergi în cele mai bune condiții și la cele mai bune prețuri doar cu GAL Trans.

Rezervă chiar acum biletele online.

Odessa este destinația ideală pentru un respiro de weekend, o combinație frumoasă de relaxare și cultură! Acum poți să rezervi călătoria ta direct de pe telefon, chiar de pe aplicația de mai jos:

IOS

ANDROID

Asigurați-vă o călătorie plăcută și economă, rezervând bilete din timp la autocar cu GAL Trans!

Taguri: Odessa, Ucraina
Vizualizări: 893